top of page

HEM          OM MIG          TJÄNSTER OCH BOKNING          KURSER          RECEPT OCH INLÄGG          SAMARBETEN          KONTAKT

Mina tjänster

Hur går det till? 

Genom ett omfattande livsstilsformulär tillsammans med analys av tunga och ansikte får jag information om hur kroppen och specifika organ mår. Är tarmen inflammerad? Är dina hormoner i obalans? Går din kropp på högvarv? Är ditt immunsystem nedsatt? 

 

Vi undersöker din hälsa och de bakomliggande orsakerna till varför ett symtom har uppstått och identifierar grundproblemet.

 

Därefter arbetar vi tillsammans för att stötta kroppen till självläkning och balans med hjälp av rätt kost, näringstillskott, homeopatmedel, cellsalter, stresshantering, mental träning och andra viktiga verktyg utifrån just dina behov. Vi är alla unika.

 

Vi ser till helheten där allt hänger ihop och ger kroppen rätt förutsättningar till att fungera precis så som det är menad att göra; utan magproblem, hormonella obalanser, låg energi osv. 

 

Fokus ligger på att skapa ett långsiktigt och hållbart resultat och mitt mål är att du ska kunna leva utifrån din fulla potential. 

Vi ses online x antal gånger (beroende på paket) där jag vägleder och coachar dig utifrån dina förutsättningar och bakgrund och inför varje tillfälle gör vi en ny hälsoanalys. Under resans gång har du även tillgång till personlig kontakt med mig genom mail eller telefon för funderingar, frågor och stöttning.

För bokning: Maila e.linneagunnarsson@gmail.com

bottom of page