top of page

HEM          OM MIG          TJÄNSTER OCH BOKNING          KURSER          RECEPT OCH INLÄGG          SAMARBETEN          KONTAKT

01 Linnéa.jpg

Min historia

Ända sedan jag var ganska liten har jag haft problem med magen. Smärta, uppsvälldhet, svårt att behålla mat, illamående... Problem som tyvärr är väldigt vanliga, men som många inte får hjälp med. Parallellt med det har jag i perioder också tampats med nedstämdhet och depressioner.

Det tog många år och jag var tvungen att skrika högt, men tillslut visade sig mina magproblem delvis vara celiaki, men efter en strikt glutenfri kost hade jag fortfarande stora problem. IBS blev svaret och att det inte fanns så mycket att göra åt det förutom att acceptera det.

Mina psykiska besvär då? Dom behandlades med antidepressiva. Vad jag dock inte visste var att serotonin, som är vårt “må bra-hormon”, till 95%  bildas i tarmen. Och har du inte en fungerande mage/tarm, ja då är det ju inte så konstigt att man inte heller alltid mår på topp. Eller hur? 

Hälsa har sedan ung ålder varit ett stort intresse, och min bakgrund ledde mig in på holistisk hälsa. Jag var fast besluten om att det fanns andra vägar att gå för att må bättre. 

 

Jag utbildade mig till holistisk hälso-och livsstilsterapeut och idag är jag fri från mina magproblem. Hur då? Jo, genom att ha lokaliserat grundproblemet. Vad var det som orsakade smärta, uppblåsthet, illamående osv.? Genom att titta på det faktiska grundproblemet och se till helheten kan vi sedan stötta kroppen till balans och självläkning genom olika verktyg så som rätt kost och näring, mental träning och rörelse. Helt enkelt ge kroppen rätt förutsättningar för att kunna läka sig själv. Kroppen är verkligen helt fantastisk och vill inget annat än att vara pigg och frisk.

Idag brinner jag för att hjälpa andra till ett bättre mående på ett långsiktigt och hållbart sätt. Ingen ska behöva gå runt med magont, smärta, hormonella obalanser eller andra besvär och ingen ska behöva gå igenom detta ensam och försöka testa sig fram med olika dieter och annat utan att ens veta vad man gör, så som jag gjorde. Jag vill hjälpa så många som möjligt till ett liv i balans med mer energi och förutsättningar för att leva ut sin fulla potential.

 

Känner du igen dig? Vill ha hjälp med din hälsa eller bara vill komma i kontakt? Hör av dig!


 

Jag tror på helheten framför delen, att allt hänger ihop - det fysiska, det psykiska och det emotionella.
Jag tror på individen framför massan, att vi alla är unika och behöver olika saker för att må bra.
Jag tror på frihet och jag tror på utveckling, att våga lyssna på sig själv och följa sitt hjärta. 
Jag tror på att våga ge sig själv förutsättningarna för att LEVA det liv man vill utifrån sin fulla potential.

Är du nyfiken på min utbildning?

Boka in ett upptäckarsamtal så berättar jag mer!

bottom of page